Månadoktober 2016

Varför du behöver en designer bikini

Trots vad man kan tro, designer bikinis är inte bara för de rika och berömda. Om du någonsin kämpat för att hitta något trevligt och bekväm att bära på stranden, då kanske kommer du att förstå att de high street märken inte alltid tilltalar alla. Kanske du vill ha något mer fashionabla, eller mer smickrande.

Designer bikini

Kanske du vill se lika glamorös på stranden, eller vid poolen, som du gör på en utekväll hemma. Kanske är du på en gång i en livstid semester och vill göra det bästa av det. Det är inte varje dag får du leva som en celeb (såvida du inte är en kändis naturligtvis!)

På samma sätt som designer solglasögon, handväskor och skor kan ge dig en smak vad det är att kunna ge de finaste kläder, varför inte leva kändis livsstil samtidigt på semester med en lyxig designer bikini? Kombinera din designer bikini med några trendiga nyanser och alla kommer att tro att du är kändis på semester!

Designer bikini

Om du har haft att skära ned på dina kläder utgifter nyligen, på grund av det rådande ekonomiska läget, eller kanske för att du håller oss till din månatliga budget, eller spara för något särskilt, så du kanske har trott att det sista du bör göra är av något nytt att bära. Genom att välja en designer bikini som är bekväma, smickrande och snygg, kommer det att pågå, vilket innebär att du kommer att kunna bära den under många år. Kanske du får mer slitage av en designer bikini att du kommer ut ur en märkeskläder.

Om du ofta unna dig något som en del av din semester i år, varför inte unna dig innan du går? Om du är trött på din gamla bikinis eller har tänkt att få lite nya badkläder innan semestern, varför inte göra det nu?

Med så många online shopping platser dessa dagar, kanske du kan hitta dig själv ett fynd på en designer bikini. Du behöver inte trål high street, eller modig en resa till en annan stad eller ort för att skaffa dig en bikini eller något coolt att bära på stranden.

Kanske har du redan beslutat om varumärket, eller till och med bikini som du vill, och bara letar efter det bästa priset för det. Att veta var man ska leta efter designer bikinis kan spara en förmögenhet, och innebär att du inte missar!

Närhelst celeb tidningar nämner att en viss skådespelare eller modell bär ett visst märke bikini finns det alltid en massiv intresse för dessa varumärken och bikinis. Varför inte få din första, så att kändisarna kopierar du i år?

Typer av Dior läppstift som uttrycker dig bäst

Dior läppstift är en del av en high fashion signatur varumärke. Dior produkter sträcker sig från kläder linjer, dofter, hudvård och makeup. Tillsammans med Dior läppstift, de erbjuder även läppbalsam, läppglans och läpp liners.

Dior läppstift
Läppstift är en av de kosmetiska klassiker som nästan varje kvinna bör ha i sin skönhet kit. Vissa kvinnor bär olika typer av läppstift beroende på deras dagliga humör, deras sätt att leva, och det budskap de vill förmedla. Ja, läppstift kan uttrycka inre stil för kvinnor.

Dior läppstift har fyra typer av läppstift produkter. Här är detaljerna för varje typ av produkt:

Rouge Dior Serum de rouge

Rouge Dior Serum de rouge har ytterligare 10 gånger koncentrationen av huden ingrediens som kallas octixonate, som används för läppbalsam och vissa solskyddsmedel för att absorbera UV-A och UV-B från solens strålar. Det har SPF 20, en styrka som syftar till att skydda dina läppar från någon solskador du kan ha från överexponering för dagsljus. Eftersom det är serum av naturen, Serum de Rouge ger också naturliga fukt till läpparna.

Serum de Rouge är också fylld med naturliga ingredienser som mango smör som bidrar till att öka mikrocirkulationen och kollagen av läpparna, vilket ger en fylligare, pouty resultatet.

Det har 26 nyanser att välja på att smälta in dina läppar och ger levande färger genom att öka den naturliga färgen på dina läppar. För kvinnor som anser wellness fördel för deras läppstift, kan detta Dior läppstift besvara dina behov för ett friskare kosmetiska.

Dior läppstift
Rogue Dior

Skapandet av Rouge Dior läppstift är inspirerad av Dior Haute Couture kollektion. Den innehåller hyaluronsyramikrosfärer som fungerar som svampar som absorberar den naturliga fukten i dina läppar och ger helt definierade läppar.

Rouge Dior läppstift finns i 41 nyanser som är feminin och elegant i sammanställningen av läppfärg som förstärker den inneboende rikedom dina läppar.

Dior Addict

Dior Addict läppstift samling har blivit 3 förändringarna i fråga om utseende och utformning. Dior Addict 2011 är den senaste uppdateringen och skapades av John Galliano att ytterligare intensifiera kopplingen mellan Dior och dess ”missbrukare” för sin entusiasm för skönhet. Det har 56 nyanser i samlingen; den största färguppsättning bland Dior läppstift.

En Dior Addict läppstift har 25% mindre vax och innehåller en ny formel som kallas Mirror Jelly gjord av silikonolja och polymerer. Dessa ingredienser mjukna och ge fukt till läpparna efter ansökan. De ger också en andra hud resultat som tillåter ljuset att reflektera över dina läppar, förstoringsglas glas effekt.

Direkt från banan, ger Dior Addict läppstift samling dina läppar catwalken effekt genom att ge vibrerande glans, glödande färg och superb transparens. Den smälter in dina läppar när de appliceras och färgerna håller längre.

En Dior Addict läppstift ger en ikonisk känsla som är, faktiskt, beroendeframkallande.

Diorific

Diorific förkroppsligar de klassiska funktionerna i ett läppstift, som kan bäras på en daglig basis. Det har 16 nyanser som ger fyrfärg på läpparna och upprätthålla näring.

Om du är någon som vill nöja sig med subtil effekt ännu får höga förmåner klass från läppstift, Diorific adresser dina behov.

Var och en av dessa Dior läppstift typer kan säkert uttrycka en kvinnas karaktär bara genom att bära den. Med dessa intrikata samlingar, läppstift går utöver din genomsnittliga makeup tillbehör och blir ett uttryck för din personlighet.