Med de varma dagar redan här, de flesta av oss lång tid att visa lite hud och för detta ändamål damer klänningar och kjolar har inga rivaler. Den nya våren / sommaren 2012 säsongen har fört en myriad av fantastiska klänning och kjol trender och en av dem är den asymmetriska ”feber”. Butiker är översvämmade med en myriad av asymmetriska klänningar och kjolar, som kommer i olika former och nyanser, fortfarande en del av oss känner lite blyg för att prova denna trend.
Asymmetrisk kjol
Egentligen asymmetriska kjolar kan se fantastiska, om du köper en som perfekt smickrar din kroppsform och skapar en klassisk, sofistikerad look. Oavsett om du gillar raffinerade, eleganta mönster eller flörtig asymmetriska kjolar med volanger och andra söta detaljer, det finns ett brett urval av stilar tillgängliga, perfekt för alla tillfällen. Tänk på att välja den bästa kjol för dig innebär att hitta den bästa designen för din unika stil och kroppsform. För att göra ditt liv enklare, här är några användbara mode tips om hur man väljer den bästa asymmetrisk kjol för din kroppsform:

1. Asymmetriska kjolar är så het nu att både high end designermärken och billigare modemärken erbjuder en myriad av fantastiska mönster. Så först titta runt i butiker och på nätet för att se vilka kjolar du kan verkligen råd att köpa.

2. Studera din kroppsform och plocka den stil som gör dig till en riktig gudinna. Således är magra flickor rekommenderas att gå för ruggiga kjolar, medan knubbig flickor bör välja en kjol med kortare fåll når mitten delen av benen.

3. Bestäm färg och stil på kjolen. Asymmetriska kjolar kommer i en mängd olika nyanser, har flera iögonfallande tryck och mönster. Se till att välja en som du verkligen gillar en hel del.

4. Var uppmärksam på tygerna. Alltså, om du vill köpa en kjol att bära oftare väljer en kjol med lättkött, tvättas i maskin tyg. Å andra sidan, om du vill ha din kjol på någon speciellt tillfälle, välja en mer känslig tyg.

5. Kontrollera att du har valt rätt storlek. Titta i spegeln och studera din kjol i olika vinklar. Om du tror att du ser bra ut, är att kjolen definitivt din.

Som ni kan se, är det inte något svårt att hitta de bästa asymmetrisk kjol för dig. Tänk bara alla de dyrbara fem regler som nämns ovan och hitta dina perfekta matcher. Och kom ihåg, vad du bär, du knappt ser bra ut i det tills du känner självförtroende och innehåll med ditt utseende.